zaterdag 30 mei 2009

Opening & dag één.

Gisteravond was de première met een keur aan prominente aanwezigen en vertegenwoordigers van diverse theater opleiding, met een officieel woord van Els Sodenkamp van de Minerva academie. Na een gezellige drukte rond de start, gingen de voorstellingen los, en kon de opgebouwde spanning z'n ontlading vinden.

Het informatie / kaartverkooppunt voldoet prima aan de verwachting en biedt aan de bezoekers afleiding en mogelijkheden tot kontaKt met de makers.

Vandaag / zaterdag waren de routes redelijk bezet en bezochten ongeveer 200 personen de diverse voorstellingen. Terugkoppeling geeft een beeld van tevredenheid bij de bezoekers. Er is een grote verscheidenheid aan ervaringen en de kwaliteit is dit jaar hoog.

Daarnaast moet vooral ook genoemd worden het Nu Nieuw experiment van deze Worteldagen 2009, met 3 zeer diverse wat grotere voorstellingen, met elk een eigen gezicht en duale inbreng. Kom vooral dus ook kijken naar;

De mens Edu - zondag 31 mei om 11.30, 13.00 & 17.00; alleen zondag nog!
Vivarium 2 - zowel op zondag als maandag om 13.00 & 17.00 uur
Bosmachine - zondag 31 mei hun laatste voorstelling in Norg om 22.30


Kaarten te bestellen op het info punt en / of telefoon nummer 06 - 207 69 388,
de voorstellingen beginnen ook steeds gezamelijk van daaruit.

De verwachting is, dat het naast het prachtige weer zondag en maandag steeds drukker zal worden dus wil je het nog meemaken? Kom langs en laat je verrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten