maandag 15 maart 2010

NuNieuw

Inmiddels is het half maart en heeft Amonet met alle kandidaat NuNieuw theatervormgevers overleg gevoerd. Er komen in 2010 vijf zeer verschillende performances, uitgevoerd door 7 oud Wortelgangers. De doelstelling om oud-studenten van de Worteldagen een podium te bieden om als afgestudeerd scenograaf een eigen stempel te kunnen drukken, een eigen voorstelling te kunnen maken, een laboratorium te vinden op locatie, gaat tijdens het 1ste Lustrum van Worteldagen gehaald worden.

Gezien de ontwikkeling van Worteldagen mag het een uitdaging heten voor deze vijf performers, om gezamelijk deel te zijn van het unieke podium dat NuNieuw biedt. Organisatoren van festivals, naast het reguliere publiek, zullen langskomen om te kunnen ervaren wat de nieuwste lichting theatervormgevers in petto heeft. De NuNieuw vormgevers zelf zullen er alle aan doen om hun creativiteit om te zetten in boeiende voorstellingen.

De programmering en verdere invulling van het programma van NuNieuw zullen op de website van Amonet worden aangegeven, zie dus aldaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten