dinsdag 11 mei 2010

11 mei dag 3, workshops


Vandaag was de tweede Wortel-proces-dag, met workshops door Hetty Van Bommel,("Convoy Exceptionel") ze verving Geert Jonkers, die wegens familie omstandigheden moest afhaken. Iedereen werd hard aan het werk gezet, kleine opdrachtjes werden aan-een gesmeed tot een serie lokatie proefjes, met een gezamenlijke presentatie, die al wat weergaf van de potentie die dit jaar weer aanwezig is. Dat gaat nog wat beloven.

Het weer laat het af weten, aanvankelijk was het droog, maar tegen de avond ontkwam ook Noord Nederland niet aan de regen die ons land teistert. Nu (22.00 uur)bivakkeert iedereen in de tent, met een heater ipv een kampvuur. Morgen beter?

Gisteravond kwamen de buurtbewoners langs om kennis te maken met de theater-bewoners van Bonhagen 2, zodat ze een idee hebben wat er allemaal gaat gebeuren.

De flyers / de posters & de lustrumkrant zijn allemaal klaar, morgen doen we hier een poging om e.a. digitaal per pdf door te linken & lijkt het een must om ook de FlickR foto-site te voorzien van nieuw materiaal. Hier alleen nog een enkel plaatjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten