maandag 21 februari 2011

Festival Team Worteldagen 2011

Gisteren hebben we weer een inspirerende en lange bijeenkomst gehad met het festivalteam Worteldagen 2011. Door het vroegtijdig beginnen van het organiseren en delen van een grote hoeveelheid zaken en taken, wordt het overzichtelijker en beter om alles voor WD11 voor te realiseren.
Het info/kaart verkoop punt; de vrijwilligers; de kaartverkoop; de PR; de logistiek; de scholen; de studenten; de catering; de communicatie; NuNieuw.

Wat is dat eigenlijk? "NuNieuw"
NuNieuw is de naam van dat deel van het Festival Worteldagen, waarbij oud-worteldagen studenten, die Nu afgestudeerd zijn aan de opleiding theatervormgeving, terugkeren in Norg om als vormgever nog een keer een "eigen" product(ie) neer te zetten. De condities en voorwaarden waaronder zijn vrijwel identiek aan datgene wat de Wortel-studenten doen. Alleen staan de NuNieuwers op eigen benen en maken een wat langer product (zie oa. foto's VersVlees hiernaast).
Wil je echt weten hoe het allemaal zit en werkt met NuNieuw, kom dan langs in juni met Pinksteren tijdens het Worteldagen Festival en zie het met eigen ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten